Veelgestelde vragen

De eerste editie van Frontier Festival vindt plaats op zaterdag 7 september 2024, van 11:00 (voor Full Experience tickethouders) of 13:00 tot 23:00.

Frontier Festival wordt gehouden aan de Veerplas in Haarlem (A. Hofmanweg 62), op loopafstand van Station Haarlem Spaarnwoude en op een paar minuten fietsen van Haarlem Centraal.Wij hebben twee soorten tickets. Met een Festival ticket kun je vanaf 13:00 uur het festivalterrein op en heb je toegang tot de drie podia: Live Podium, De Flamingo en Het Theater. Met een Full Experience ticket kun je eerder het festivalterrein op (11:00 uur) en heb je de hele dag toegang tot slow-down eiland waar we een stapje terugnemen voor een innerlijke ontdekkingsreis met onder andere begeleide meditatie en breathwork-sessies.


Festival Ticket €49,50 (incl. servicekosten)

Full Experience ticket: €59,50 (incl. servicekosten)

Full Experience upgrade: €12,50 (incl. servicekosten)Het festival zal opgedeeld worden in 3 dagdelen; Slow Down, Energize & Pleasure Up.

We nemen tijdens ‘Slow Down’ een stapje terug voor een innerlijke ontdekkingsreis. Met onder andere begeleide meditatie en breathwork-sessies zullen we ons samen klaarstomen om in de festivalsfeer te komen.

Tijdens ‘Energize’ stappen we door naar de ultieme festivalbeleving. Dit is hét moment waarin je met gelijkgestemden geniet van nieuwe muziek, inspirerende kunst en comedy. 

Als de avond valt, zal het festivalterrein tijdens ‘Pleasure Up’ veranderen in een adembenemende show. Met verlichte kunstinstallaties en de meest energieke muziekacts, gaan in de stroom van energie alle remmen los.Hier vind je ons up-to-date programma.

De minimumleeftijd voor Frontier Festival is 18 jaar. Bij twijfel wordt er om je legitimatie gevraagd, zorg dus dat je die bij je hebt!

Via onze website, social media kanalen Facebook, Instagram en TikTok en via onze nieuwsbrief.

Natuurlijk! Op het festivalterrein zijn voldoende kluisjes aanwezig. Voor extra gemak kun je binnenkort al je kluisje vooraf reserveren en betalen. Zo kun je bij aankomst op het festival direct naar je kluisje en onbezorgd van het festival genieten.

Eenmaal binnen, is binnen. Het is helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen als je het festival verlaat. Op het terrein zal er een ‘slow down’ eiland zijn waar je tot rust kunt komen als de prikkels je even te veel zijn. Hiervoor heb je een Full Experience ticket nodig of een add-on op je normale Festivalticket. 

  1. OV
    Frontier Festival vindt een paar honderd meter naast station Haarlem Spaarnwoude plaats. Vanaf het station staan borden die je naar het festival leiden. Met de trein, maar ook de bus die naar het station rijdt, ben je dus zo bij het festival. Bovendien vertrekken er na middernacht nog treinen van het station. Na afloop van het festival is reizen met het openbaar vervoer dus geen probleem. We raden je aan je reis vooraf te plannen via www.9292ov.nl.
  2. Fiets
    Het meest eenvoudige is natuurlijk op de fiets! Het festivalterrein is bij de Ikea en de KPN toren. Er is genoeg plek om je fiets te stallen.
  3. Auto
    Vanuit de richting Alkmaar, Amsterdam/Utrecht en Leiden/Den Haag rij je via de A9 naar Haarlem. Neem afslag Halfweg en rij via de A200 richting Haarlem. Houd vervolgens links aan en neem de fly-over richting Haarlem-Noord/Bloemendaal, richting de Ikea en de hoge KPN toren. Houd dus vooral NIET rechts richting Haarlem-Centrum aan. Na de fly-over rij je bij de eerste stoplichten rechtdoor. Na het festivalterrein aan de rechterhand rijd je met de bocht mee naar links.

Als er om medische redenen medicatie nodig is, dien je in alle gevallen een door een arts ondertekende verklaring en je legitimatie te tonen aan de organisatie bij de ingang. Neem voor specifieke vragen/situaties contact met ons op met ons via: info@frontierfestival.nl

Frontier Festival houdt zich aan het ‘zero tolerance’-beleid. Dit houdt in dat alle soorten (soft-) drugs verboden zijn op het terrein. Wanneer de organisatie overtredingen constateert of bevestigt, kan de overtreder worden overgedragen aan de politie.

Leuk dat je interesse hebt om met je foodtruck op Frontier Festival te staan! Via het contactformulier op de website kun je contact met ons opnemen. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

We helpen je graag! Via het contactformulier op de website kun je contact met ons opnemen voor al je vragen. Houd ook vooral de website in de gaten, want we komen snel met updates over het programma en meer!