Veelgestelde vragen

Frontier Festival vindt plaats op zaterdag 9 september 2023. De precieze openingstijden maken we bekend voordat de kaartverkoop start.

Frontier Festival vindt plaats aan de Veerplas in Haarlem, op loopafstand van Station Haarlem Spaarnwoude en een paar minuten fietsen van Haarlem. Het adres is A. Hofmanweg 62, Haarlem.

Op vrijdag 9 juni, om 12:00 uur. Je kaartje koop je gewoon hier op Frontierfestival.nl of in de festival app, die vanaf half juni beschikbaar is.

De minimumleeftijd voor Frontier Festival is 18 jaar. Bij twijfel wordt er om ID gevraagd, zorg dus dat je die bij je hebt!

Op het festivalterrein zijn voldoende kluisjes aanwezig. Voor extra gemak en tijdsbesparing kun je je kluisje vooraf al via de Frontier Festival-app reserveren en betalen. Zo kun je bij aankomst op het festival direct naar je kluisje en onbezorgd van het festival genieten.

Voor verzoeken kun je contact opnemen via het contactformulier op de website. Maar hou ook vooral deze website in de gaten, we komen snel met updates over bijvoorbeeld het programma.

Voor heerlijke hapjes en drankjes kun je ook tijdens de op- en afbouw van het festival gewoon terecht bij het Veerkwartier!

Voor meer infomatie kun je terecht op hun website.