Wat is Frontier Festival?

Frontier Festival is een nieuw evenement dat in de zomer van 2021 voor het eerst gaat plaatsvinden. Het uitgangspunt is een veilig festival waarbij we rekening houden met de aanwezigheid van het coronavirus en de geldende maatregelen vanuit de overheid. Frontier is een kleinschalig festival met enkel buitenpodia, waar je kunt genieten van twee genres die zelden op 1 festival worden gecombineerd: techno en hiphop.

Meer informatie over datum, locatie en lineup volgt snel. Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor updates. Of volg ons op Instagram.

Waar en wanneer gaat Frontier Festival plaatsvinden?

De datum en de locatie staan nog niet vast, dat is afhankelijk van de vergunningsaanvraag. Wij twijfelen er niet aan dat Frontier als een van de eerste Nederlandse festivals een vergunning kan krijgen. Deze zomer nog!

Meer informatie over datum en locatie volgt snel. Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor updates. Of volg ons op Instagram.

Waarom is Frontier Festival corona-proof?

We zorgen er in de eerste plaats voor dat zo min mogelijk besmette mensen het festivalterrein op kunnen komen. Toegangskaarten worden pas gevalideerd nadat een bezoeker een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag heeft kunnen overleggen. Daarmee wordt het grootste deel van de besmette personen van het festival geweerd, maar we gaan nog een stapje verder. Eenmaal op het terrein zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk contact is tussen bezoekers en personeel en bezoekers onderling. Door contactloos te bestellen en betalen via de mobiele app, hoef je je drankje alleen nog maar op te halen. Zo voorkomen we lange wachtrijen bij de bar. Deze techniek wordt mogelijk gemaakt door Frontrow.

Verder zijn er alleen buitenpodia aanwezig. Er is wel voldoende overkapping om eventueel te schuilen voor regen of zonneschijn. De toiletten zijn ruim opgezet, gratis en worden de hele dag door grondig schoongemaakt. In de mobiele app kun je wachttijden bij de barren en de toiletten bekijken, zodat je niet onnodig lang in de rij hoef te staan.

Ook al het personeel en alle artiesten met hun aanhang zijn verplicht om een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te overleggen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Of volg ons op Instagram.

Waar vind ik Frontier Festival op social media?

Soundcloud Instagram YouTube

En meld je ook aan voor onze nieuwsbrief!